Is daten via internet wel veilig?

Ja, daten via internet is net zo veilig, of gevaarlijk als daten in het dagelijks leven. Wel is het belangrijk om net als in het dagelijk leven een aantal veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Zo adviseren we jou het volgende:

  • Geef nooit je bankrekeningnummer
  • Maak nooit geld over naar je date
  • Zorg dat je eerst een telefoongesprek hebt, alvorens je met iemand afspreekt
  • Spreek af op een openbare plek
  • Onthoud wat de ander over zichzelf vertelt, hierdoor weet je of iemand de waarheid spreekt

Als jij bovenstaande regels in acht neemt, is de kans erg klein dat je echt iets vervelends zult ervaren tijdens het daten via internet.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen

Datingwebsite Tips

Onderstaande datingsites zijn door ons getest en behoren tot de beste datingsites van Vlaanderen. We bevelen jou deze datingsites daarom ook van harte aan.

Relatieplanet.be

De grootste datingsite van de Benelux. voorzien van alle gewenste mogelijkheden. Als je snel in contact wilt komen met heel veel mensen is gratis inschrijven op Relatieplanet.be een aanrader!

EliteDating.be

Als je echt serieus op zoek bent naar iemand die qua levensstijl en opvattingen uitstekend bij je past, is EliteDating.be gegarandeerd de datingsite die het beste bij je past.

Be2.be

Een datingsite met diverse leuke extra's. Inschrijven is makkelijk en via Be2.be zijn er al heel wat relaties ontstaan. Naast erg effectief, ook erg leuk!