Stedendating.be

  • Singles vinden in de buurt
  • Snelle aanmelding
  • Gratis al flink wat mogelijkheden
  • Erg eenvoudige datingwebsite
  • Geen hele uitgebreide zoekfuncties


Gemiddelde inschrijftijd: 
2 Minuten


Stedendating.be, voor daten in de regio

Stedendating.be. De naam zegt het al. Een datingwebsite voor als je je date het liefst dichtbij huis zoekt. Stedendating.be is er dan ook volledig op ingericht om razendsnel singles te vinden bij jou in de buurt.

Voor wie is Stedendating.be?

Stedendating.be is uitermate geschikt voor wat jongere singles van ca. 18 t/m 38 jaar die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten die dichtbij wonen. Stedendating.be is niet de meest serieuze website als het op vaste relaties aankomt, maar is hiervoor zeker niet verkeerd. Stedendating.be is ook erg geschikt voor als je gewoon nieuwe contacten wilt opdoen bij jou in de buurt.

Beperkt gratis chatten en berichten versturen

Stedendating.be biedt veel gratis functies. Zo kan je met een gratis account toch beperkt berichten versturen en ontvangen en zelfs de chat-functie kan je al gebruiken zonder een premium-abonnement bij deze datingwebsite. Wel ben je gebonden aan een maximum aantal berichten.

Veel singles uit de buurt

Stedendating.be is een populair. Je maakt dus erg veel kans om singles bij jou uit de buurt te ontmoeten bij deze datingwebsite. Gemiddeld schrijven zich dan ook ruim 200 Vlamingen per dag in bij Stedendating.be. Er zit dus altijd wel iemand tussen voor jou.

Conclusie Stedendating.be

Een goede datingwebsite die gespecialiseerd is om singles aan elkaar te koppelen die dichtbij elkaar wonen. Niet een datingwebsite die kwalitatief boven het gemiddelde uitsteekt, maar wel dik in orde. Groot voordeel is dat je zonder te betalen wel alle functies kan gebruiken, zei het beperkt.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen