Relatieplanet.be

\"\"

  • Erg veel singles, dus ruime keuze!
  • Duidelijke bediening van de datingsites
  • Regelmatig een gratis full-membership
  • Geen persoonlijkheidstest
  • Enigzins gedateerd design
  • Enkele functies zijn niet gratis


Gemiddelde inschrijftijd:
2 Minuten

\"\\"\\"\"


Relatieplanet.be, de grootste datingsite

Al flink wat jaren is Relatieplanet.be de grootste datingsite van de Benelux. Groot voordeel: Je vindt er flink wat singles en er is altijd wel iemand die bij je past. Daarnaast is Relatieplanet.be ook een erg betrouwbare datingwebsite. Zoek je dus een datingsite waar je heel erg veel singles kan ontmoeten, dan is Relatieplanet.be voor jou een erg goede keuze.

Relatieplanet.be. Voor welke singles?

Relatieplanet.be is een datingwebsite voor een erg brede doelgroep. Zowel jongeren(vanaf 18 jaar), als ouderen zullen in Relatieplanet.be een prima datingwebsite vinden. De datingsite is erg laagdrempelig en daarnaast biedt Relatieplanet.be ook uitstekende zoekfuncties. Hierdoor is Relatieplanet.be ook erg geschikt voor o.a. christelijke singles, alleenstaande ouders, regionaal daten etc.

Mogelijkheden bij Relatieplanet.be

Relatieplanet.be biedt diverse mogelijkheden. Zo kun je hier chatten, videochatten en gewoon een berichtje sturen naar andere leden van deze datingwebsite. Ook erg handig is de functie "Mijn matches". Daarnaast beschikt Relatieplanet.be ook over een mobiele app voor Android en Iphone, helaas nog niet voor Windows Phone. Hierdoor kan je de datingwebsite ook op je smartphone gebruiken. Geen zin om de app te installeren? Maak dan met je smartphone gebruik van de mobiele versie.

Regelmatig gratis full-member

Als je op zoek bent naar een datingwebsite, maar je wilt er niet voor betalen, dan is Relatieplanet.be ook een prima keuze. Regelmatig heeft Relatieplanet.be namelijk een actie waarbij je abonnement automatisch en geheel gratis wordt omgezet in een full-member account. Je beschikt dan gedurende een week over alle functies van de datingwebsite.

Zien wie je profiel bekeken hebben

Via de functie "Wie bekeken mijn profiel" kan je zien wie jouw profiel bekeken hebben. Hierdoor weet je direct of iemand actief bezig is op de datingwebsite en kan je natuurlijk ook gelijk beginnen met het leggen van contact. Houdt er wel rekening mee. Anderen kunnen ook van jou zien of jij op hun profiel bent geweest, soms misschien een nadeel, anderzijds is dit ook best handig.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen