Parship.be

  • Erg uitgebreide persoonlijkheidstest
  • Hoge kans op een vaste relatie
  • Ruim 75% is hoger opgeleid
  • Inschrijven duurt door de persoonlijkheidstest langer dan gemiddeld
  • Soms een licht tekort aan mannen(er staan meer vrouwen ingeschreven)
  • Weinig singles die jonger zijn dan 30


Gemiddelde inschrijftijd: 
15 Minuten


Parship.be, echt serieus daten

Met 76% hoger opgeleide singles blijkt wel dat Parship.be gespecialiseerd is in daten voor hoger opgeleiden. Daarnaast richt Parship zich voornamelijk op singles van boven de 30 en is de verhouding man/vrouw relatief gelijk. Matchen gebeurt op basis van de uitgebreide persoonlijkheidstest, waardoor je niet alleen veel te weten komt over je eigen persoonlijkheid, maar ook een potentiële date weet wat hij of zij aan jou heeft.

De persoonlijkheidstest van Parship

De persoonlijkheidstest van Parship is volledig gratis en kom je tegen bij de aanmelding. Je kan deze ook overslaan en eerst eens rondkijken op de datingsite, maar dit is af te raden. Je haalt pas echt het maximale uit Parship als je de persoonlijkheidstest helemaal eerlijk en volledig invult. Leuke bijkomstigheid is dat de persoonlijkheidstest invullen best leuk is. De vragen zijn leuk en zetten je tot nadenken. Daarnaast bevat de test ook grafische onderdelen die iets vertellen over je persoonlijkheid.

Parship betekent een hoge kans op een serieuze relatie

Parship.be behaalt een hoog slagingspercentage van 38%! Op de website staan ook erg veel succesverhalen. Parship bewijst het dus zelf. Het is een erg goede datingwebsite waar je kansen een stuk hoger liggen dan gemiddeld. Wel moet erbij gezegd worden dat dit alleen geldt voor singles die ook daadwerkelijk op zoek zijn en dus openstaan voor een vaste relatie.

Conclusie Parship.be

Parship.be behoort tot de allerbeste datingwebsites van België. Voornamelijk richt Parship zich op hoger opgeleide singles van 30+, maar ook al val je niet binnen deze doelgroep kan Parship erg goed bij je passen. Wel vermelden we er graag nog even bij dat hoewel aanmelden gratis is, Serieus daten alleen mogelijk is als je een premium abonnement neemt. Overigens wel een abonnement dat zijn geld dubbel en dwars waard is.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen