Match4Me.be

  • Veel Belgische hoger opgeleide singles
  • Eenvoudige en snelle aanmelding en bediening van de datingwebsite
  • Veel tevreden gebruikers
  • De datingwebsite is erg basic
  • Geen persoonlijkheidstest aanwezig


Gemiddelde inschrijftijd: 
4 Minuten


Match4Me.be, voor hoger opgeleide singles

Match4Me.be is evenals Parship.be en EliteDating.be een datingsite voor hoger opgeleide singles. Match4Me.be is de meest eenvoudige datingwebsite die zich richt op deze doelgroep. Wellicht een nadeel, anderzijds maakt dit deze hoger opgeleiden datingwebsite wel weer heel toegankelijk.

Snelle aanmelding, maar toch een volledig profiel

Erg sterk van Match4Me.be is de snelle aanmelding, maar toch kan je een volledig beeld van jezelf geven. In plaats van ellenlange formulieren invullen is de procedure waarmee een profiel bij Match4Me wordt gemaakr meer georienteerd op vinkjes. Op deze wijze kan je razendsnel veel over jezelf vertellen.

Match4Me is daten op niveau

Leden op Match4Me gedragen zich netjes en respectvol naar elkaar. Dit is erg prettig als je hier ingeschreven staat. Daarnaast wordt er een uitstekende controle gehouden bij deze datingwebsite op fake-profielen e.d. Hierdoor weet je bijna 100% zeker dat degene met wie je in contact bent getreden ook daadwekelijk vrijwel zeker is wie hij of zij zegt te zijn.

Conclusie Match4Me.be

Match4Me is zonder meer een erg goede datingwebsite, maar minder luxe dan bijvoorbeeld EliteDating en Parship. Dit maakt de datingwebsite niet alleen een stuk laagdrempeliger, maar ook goedkoper. Ben je hoger opgeleid en single? Dan heb jij een erg goede reden Match4Me.be eens te proberen.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen