EliteDating.be

  • Verbluffende resultaten door de gratis persoonlijkheidstest
  • Vrijwel alleen serieuze singles die echt op zoek zijn naar een vaste relatie
  • Dagelijks nieuwe matches
  • Lange inschrijfprocedure door de persoonlijkheidstest
  • Om echt serieus gebruik te maken van de datingsite is een full-membership eigenlijk wel noodzakelijk


Gemiddelde inschrijftijd: 
17 Minuten


EliteDating, een absolute topper!

De beste datingwebsite van België! Dat was de conclusie van de redactie na EliteDating.be uitvoerig getest te hebben. Wel een gedeelde eerste plaats met Relatieplanet, maar qua persoonlijkheidstest en op het gebied van echt een serieuze relatie kunnen vinden is EliteDating.be volgens ons de beste keuze.

De uitgebreide persoonlijkheidstest

Aanmelden bij EliteDating vraagt wel even iets van je tijd. De datingwebsite is namelijk voorzien van een uitgebreide persoonlijkheidstest die overigens geheel gratis is. Na het invullen van de test kom je dingen te weten over jezelf die je misschien niet eens wist. Het is heel bijzonder hoe EliteDating vervolgens andere singles met je matcht die qua eigenschappen enorm goed met jou overeenstemmen, of soms jou juist aanvullen. Het kost even tijd, maar de persoonlijkheidstest is dit dubbel en dwars waard en daarnaast is het ook heel leuk wat EliteDating over jou weet te vertellen.

Geen zoeksysteem, maar daten via matching

Op EliteDating kan je niet zoeken naar andere singles. Dit lijkt misschien een nadeel, maar als je het eenmaal ervaart is het een voordeel. Dit omdat jij vanzelf wordt voorgesteld aan singles die bij jou passen en daarnaast pas jij ook bij hun, waardoor je er bijna zeker van kan zijn dat de interesse wederzijds is.

Voor wie is EliteDating?

EliteDating richt zich op de serieus op zoek zijnde single. De meeste singles op EliteDating zijn hoger opgeleid, maar als jij een lagere opleiding hebt en serieus op zoek bent naar een vaste relatie kan EliteDating erg geschikt zijn voor jou. Hoofdzakelijk gaat het erom dat je echt op zoek bent en je ook echt geïnteresseerd bent in de ander. De manier van communicatie op de datingwebsite is dan ook erg beleefde, maar ook wel weer informeel.

Breek het ijs met de standaard vragen

Een leuke manier om het ijs te breken is gebruik maken van de functie waarmee je standaard vragen kunt versturen. Zeker als jij het niet makkelijk vindt om een leuk berichtje op te stellen voor iemand die je nog niet kent is dit een uitkomst. Je komt met de standaard vragen in korte tijd veel over elkaar te weten en hebt gelijk gesprekstof voor als jullie wel overgaan op het versturen van berichten.

Conclusie EliteDating

De datingsite voor singles van rond de 30 jaar, of ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie. EliteDating beschikt over alle functies die je zoekt bij een datingwebsite, daarnaast is EliteDating ook een erg stijlvolle datingsite waar singles respectvol met elkaar omgaan. Een premium abonnement is ergens anders wellicht wat goedkoper, maar neem je een premium abonnement bij EliteDating is de kans om de liefde van je leven te vinden wel heel erg groot.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen