Easyflirt

  • Snel contact met andere singles!
  • Makkelijke en snelle aanmelding
  • Dates in de buurt vinden is erg makkelijk
  • Irritante pop-up als je de site wilt verlaten
  • Niet de meest chique datingwebsite
  • Geen hele uitgebreide datingsite


Gemiddelde inschrijftijd: 
1 Minuut


Easyflirt, chatten en camchatten

Daten via Easyflirt is ontzettend makkelijk. Als je op zoek bent naar een laagdrempelige datingsite waarbij je snel in contact kan komen met andere singles is Easyflirt een hele logische keuze. Wel is het aantal singles dat serieus op zoek is naar een serieuze relatie procentueel iets lager dan op de gemiddelde datingsite. Je kan bij Easyflirt namelijk ook gewoon terecht voor een leuk gesprek, of een chatsessie, al dan niet met webcam.

Gratis daten voor vrouwen bij Easyflirt

Ben jij een vrouw? Goed nieuws, Easyflirt is voor jou volledig gratis. Alleen de mannen hoeven bij Easyflirt namelijk te betalen voor de premium functies. Bijkomend voordeel voor jou als vrouw is dat er meer mannen op Easyflirt te vinden zijn dan vrouwen. Nadeel is echter wel dat de gemiddelde man op deze datingwebsite wellicht iets brutaler voor de dag zal komen dan op de meeste andere datingsites.

Inloggen bij Easyflirt via Facebook

Je kan je bij Easyflirt heel eenvoudig inschrijven met 1 druk op de knop via de button "Inschrijven via Facebook". Uiteraard zien jouw facebook vrienden hier niets van, zodat je je wel anoniem inschrijft. Als je je inschrijft via deze knop, kent Easyflirt direct je geboortedatum en andere gegevens. Het scheelt, deze hoef je niet meer in te typen.

De Easyflirt messenger

Easyflirt kent ook een messenger. Deze kan je op de computer installeren en met behulp van deze messenger kun je chatten en cammen. Ook ben je dankzij deze messenger direct op de hoogte als je een nieuw bericht ontvangt.

Conclusie Easyflirt

Easyflirt is geen chique datingwebsite en dit is merkbaar aan het gedrag van sommige bezoekers. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie is Easyflirt niet de eerste keuze. Wel is dit een leuke datingsite voor erbij. Zijn er weinig singles online op de andere datingsite waar je staat ingeschreven? Maak dan even snel een account aan voor Easyflirt. Zo spreid je je kansen.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen