Be2.be

  • Erg goede persoonlijkheidstest!
  • Leuke matching, je weet snel of iemand bij je past
  • Veel singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie
  • Niet veel gratis functies
  • Geen heel uitgebreide zoekfunctie
  • Geen mobiele app


Gemiddelde inschrijftijd: 
10 Minuten


Be2.be, dating voor dertig jaar en ouder

Be2.be is een datingsite die zich richt op mensen van 30 jaar en ouder. Be2.be is daarmee ook typisch een datingwebsite voor mensen die zich richten op een serieuze relatie en is hier dan ook helemaal op ingericht. Even jezelf voor de fun inschrijven en kijken of je een leuk gesprekje met iemand kan krijgen, kan je dan ook beter bij een andere datingsite doen, maar als je echt op zoek bent, is Be2.be een goede keuze voor jou.

Be2.be laat zien of jullie matchen

Door de prachtige vormgegeven functies op de datingwebsite ben je er bij het bezoeken van het profiel van een andere single snel achter of jullie matchen, of niet. Per soort interesse, hobby, of persoonlijkheidseigenschap, laat Be2.be zien tot in hoeverre jullie matchen. Niet alleen erg makkelijk om te zien of iemand bij je past, maar ook erg leuk om snel iets over de ander te weten te komen.

Be2.be is voorzien van een goede persoonlijkheidstest

Als je je inschrijft bij Be2.be kan je ervoor kiezen om de gratis persoonlijkheidstest in te vullen. Hierdoor kan de datingwebsite je matchen met andere singles en vindt je razendsnel iemand die bij je past.

Conclusie Be2.be

Be2.be is een goede datingwebsite, maar eigenlijk alleen geschikt voor als je echt op zoek bent. Zonder een betaald abonnement kan je wel rondkijken op de datingwebsite en berichten ontvangen, dus jezelf gratis inschrijven en je vervolgens oriënteren is geen enkel probleem. Wil je echt serieus gaan daten, moet je eigenlijk wel full-member worden. Gratis kun je dus niet veel met Be2.be, maar een full-member account kost gelukkig niet zo heel erg veel. Ben je jonger dan 30 jaar? Dan kan je je beter inschrijven op datingwebsites als bijvoorbeeld Relatieplanet.be, of Easyflirt. Ook voor hoger opgeleide singles is Be2.be overigens erg geschikt.

Datingsites in Vlaanderen   Datingsites in Vlaanderen